Succén är tillbaka! På Klockargårdens scen i Tällberg får vi underhållas av några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Jerry Lee Lewis och Roy Orbison! 

Sedan 2001 har The Legends levererat sina makalösa nostalgishower på Sveriges mest etablerade konserthus. Men det är inte bara i Sverige showen har gjort succé, även utomlands rankas den som en av världens mest träffsäkra och påkostade shower i sin genre.

Följ med på en nostalgisk kväll i sann Las Vegas-anda med några av världens skickligaste tolkare, tillägnat tre legender som aldrig går ur tiden. 

Som Elvis Presley har vi Johnny Lee Memphis från Skottland. Mr Memphis har deltagit i många Elvis-tävlingar i USA och i England och är rankad som en av dem främsta i världen. Han har bland annat blivit vald till ”Best Vegas Elvis” - en av dem största utmärkelserna man kan få. Tillsammans med Johnny Lee Memphis hittar vi Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson. Båda slog igenom som finalister i TV4s "Sikta Mot Stjärnorna" och har sedan medverkat i flera TV-program, bland annat TV4s Bingolotto där de gjorde ett bejublat framträdande. De har även valts in i "Radio Nostalgi - Hall Of Fame" och tillhör sannolikt Europas mest dedikerade och träffsäkra versioner av sina ikoner. 

Boka paket med boende, trerätters middag och biljett >>

Boka endast middag och biljett >>